Přestavba domu

Je lepší přestavba domu, nebo jeho demolice? V současné době jsou ceny stavebních pozemků v takové výši, že starý dům se zahradou vychází levněji než prázdná parcela. Pro mladé rodiny s dětmi tak přestavba domu představuje mnohem snadnější cestu k získání vlastního bydlení. Při volbě mezi přestavbou a demolicí domu hraje klíčovou roli technicky stav objektu, který jsme schopni zhodnotit a podle toho svým zákazníkům navrhnout nejlepší možné řešení.

Pro přestavbu domu můžeme udělat 3D projektovou přípravu a velice často se setkáváme s tím, že i když zákazník chtěl původně starý dům pouze zateplit a mírně upravit, nakonec se rozhodne pro radikální přestavbu, jelikož ho naše řešení nadchne a v porovnání s konkurencí vychází cenově velmi výhodně. Mimo to máme řešení i pro zákazníky, kteří nemohou nebo nechtějí investovat do přestavby domu veškeré své úspory najednou. V takovém případě doporučujeme postupnou přestavbu domu – libovolné stavební práce podle požadavků zákazníka.

Provádíme úpravy na všech částech rodinných domů – úpravy střechy, fasády, zednické práce ve vnitřních prostorách (zbourání vnitřních příček a zdí), přístavby a úpravy okolí domu a další. V rámci přestavby rodinného domu dokážeme realizovat myšlenky a potřeby přesně podle požadavků a představ našeho zákazníka, přičemž podle rozsahu přestavby a případné dostavby jsme schopni předem stanovit předpokládané náklady na přestavbu rodinného domu.

Můžeme nějak poradit?

Napište nám a my Vám rádi pomůžeme