Rekonstrukce bytu

Žijete dlouhodobě v bytě, který je v mnoha směrech nekomfortní? Koupili jste výhodně starý byt, který ovšem neodpovídá vašim požadavkům a nárokům? Pokud jste nespokojeni s barvou nebo rozvržením koupelny, nelíbí se vám kuchyň nebo byste v bytě uvítali více otevřeného prostoru, měli byste zvážit rekonstrukci. S kvalitní firmou se můžete pustit do rekonstrukce bytu bez obav z toho, že vás to bude stát celé jmění nebo vás rekonstrukce okrade o drahocenný čas. Díky rekonstrukci, kterou svěříte do rukou odborníků, můžete získat domov svých snů.

Kdy se rekonstrukce bytu vyplatí?

Našim zákazníkům radíme, aby investovali do bytu s ohledem na případnou rekonstrukci a samozřejmě s ohledem na jejich finanční možnosti. Z praxe víme, že ve většině případů se cena staršího bytu po rekonstrukci nevyšplhá tak vysoko, jako když si zákazník pořídí nový byt. Pokud se tedy bavíme o výběru a koupi staršího bytu, měla by být hlavním kritériem poloha bytu, dále dostupnost městské hromadné dopravy, hezké okolní prostředí a dostatečná velikost bytu.

Co se týče vnitřního uspořádání bytu, tak to nehraje až takovou roli. Rekonstrukcí dokážeme vytvořit byt s úplně jiným vnitřním uspořádáním a dokonce ani původní funkce místností nemusíme nutně zachovat. Vše je závislé na požadavcích a představám zákazníka, což se ostatně týká i rekonstrukce současného bytu. Jestliže zákazníkovi nevyhovuje vybavení původního bytu, má vyšší nároky na prostor a komfort, rekonstrukce bytu je tím nejlepším řešením.

Postaráme se o vše kolem rekonstrukce:

Můžeme nějak poradit?

Napište nám a my Vám rádi pomůžeme